İlkokul ve Ortaokullarda Seminer Faaliyetleri

Öğretim Elemanlarımız Kütahya’daki İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında çeşitli seminerler gerçekleştirmiş ve yarışmalarda görev almışlardır.

Prof. Dr. Şadi Eren, Manisa Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Destekleme ve Geliştirme Derneği ile Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nun paydaş olduğu “Güzel Ülkemde Değerlerim ve Tarihim” projesi kapsamında düzenlenen konferansta “Alaşehir’in Tarihi ve Değerleri” konulu konferans vermiştir.

 

Doç. Dr. Ergin Ögcem, Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde değerler eğitimi kapsamında seminer vermiştir.

 

Doç. Dr. Ergin Ögcem, Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak “Kuran’ı Kerim’in Ana Konuları ve Muhtevası” konulu seminer vermiştir.

 

Dr. Öğr. Üyesi Abdulah Erdem Taş tarafından Kütahya Şehit Selim Cansız AİHL’de “Çanakkale Zaferi’nin 107. Sene-i Devriyesi Üzerine” Başköşe Konuşmaları- 9. Okul kütüphanesinde gerçekleştirilmiştir.

 

Dr. Sümeyye Sevinç, Şule Mete Tetik İmam Hatip Orta Okulu 7 ve 8. Sınıflar için 10.01.2022’de 5 ve 6. Sınıflar için 17.01.2022’de “Kur’ân’ı Kerîm’de Tesettür” başlıklı iki seminer vermiştir.

 

Öğr. Gör. M. Emin Yağcı, 09.03.2022’de Kütahya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilmiş olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı” (DÖGEP) Şubat-Mart dönemi toplantısında moderatör olarak görev almıştır.

 

Dr. Öğr. Üyesi Alaeddin Salihoğlu, 04.07. 2022’de saatleri arasında Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesinde yetenek sınavında komisyon üyesi olarak yer almıştır.

 

Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç Drç Ergin Ögcem ve Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Çakır 01.04.2022’de Kütahya Merkez Ulu Camii’nde gerçekleştirilmiş olan “Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma 8. Bölge Final Yarışması”nda seçici kurulda görev almıştır.

 

Son Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2023, Çarşamba