Tdv Yurt ve Burs İmkanları

TÜRKİYE DİYANET VAKFI

YURTLAR VE SOSYAL TESİSLER İKTİSADİ İŞLETMESİ

Yurtlar ve Sosyal Tesisler İktisadi İşletmesi Türkiye Diyanet Vakfı’nın barınma ve insan yetiştirme şeklinde belirlenen stratejik alanlar çerçevesinde 03/07/2007 tarihli Mütevelli Heyeti’nin kararı ile kurulmuştur.

İşletmemiz; gençlerin geleceğe hazırlanması amacıyla yükseköğrenim kız ve erkek öğrencilerine hizmet vermektedir. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde 33’ü kız öğrenci yurdu 15’ü erkek öğrenci yurdu olmak üzere toplamda 48 yurdumuz bulunmaktadır. Yurtlarımız toplamda 9922 öğrenci kapasitesine sahiptir.

Yurtlarımızda öğrencilerimize güvenilir ve kaliteli bir ortam, 7/24 internet hizmeti, sağlıklı ve lezzetli yemek menüleri, kolay ödeme seçenekleri ile huzurlu bir ortam sunulmaktadır.

Yurtlarımızda öğrenim gören öğrencilerin; ilmi, fikri, sosyal, bedensel ve sanatsal gelişimlerini desteklemek amacıyla; kurs ve atölye çalışmaları, manevi programlar, sportif faaliyetler, geziler ve kamplar düzenlenmektedir. Ayrıca yurtlarımızda öğrencilerimizin aktif olarak görev aldığı kulüp, topluluk ve platformlar aracılığıyla çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirilmektedir.

Vakfımız işletmelerinden olan TDV Yurtlar ve Sosyal Tesisler İktisadi İşletmesi bünyesinde bulunan yurtlarımıza 2021-2022 eğitim öğretim yılı için kayıtların başladığı vakfımız genel merkezi, işletme ve iştiraklerinde çalışanların çocuklarına TDV Yurtlarına Kayıt yaptırmaları halinde Personel İndirimi, Kardeş İndirimi ve Peşin İndirimi uygulanacaktır.

Personel İndirimi %15, birden fazla kardeş kayıtlarına bir çocukla sınırlı olmak üzere %10 ve peşin ödenmesi durumunda da %5 indirim uygulanmaktadır.

2021-2022 eğitim-öğretim yılı için yurt kayıtlarımız başlamıştır. Başvuru ve detaylı bilgi için www.tdvyurt.com.tr adresinden veya 0 (312) 431 15 02 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. Soru ve taleplerinizi info@tdvyurt.com.tr adresinden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Burs başvuru formuna bu linkten, erkek yurdu hakkındaki bilgilere buradan, kız yurdu hakkında bilgilere buradan ve başvuru formuna bu linkten ulaşabilirsiniz.

Müracaatlar 19.09.2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2021, Cuma