Zorunlu Arapça Hazırlık Oryantasyon Programı Düzenlendi

Fakültemize yeni gelen Arapça Hazırlık öğrencilerine yönelik 04.10.2023 tarihinde oryantasyon programı düzenlendi. Program, Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Ali ÇELİK başkanlığında Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa ATEŞ, Arap Dili ve Belagati Anabilim Dalı başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mansur TEYFUR ve diğer Arapça Hazırlık hocalarının katılımıyla yürütüldü. Dekanımız Prof. Dr. Ali ÇELİK, öğrencilerimizin ufkunu açacak bilgi ve tavsiyelerde bulunurken, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa ATEŞ de öğrencilerimizin hak ve sorumlulukları ile Fakültemizin imkân ve olanakları hakkında önemli bilgilendirmeler yaptı. Daha sonra Arap Dili ve Belagati Anabilim Dalı başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mansur TEYFUR, Programa katılan Arapça Hazırlık öğrencilerine 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında görecekleri ders müfredatı, yıl içi ve yıl sonu sınavları hakkında detaylı bilgiler verdi. Ardından programa katılan Arapça Hazırlık hocalarının Arapçanın önemine binaen yaptıkları önemli tavsiye konuşmalarıyla program sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2023, Pazar