Telafi Sınavları Hakkında

Sevgili öğrenciler; 23 Kasım 2020 Pazartesi günü öğrenme yönetim sistemimizde meydana gelen problemler sebebiyle çevrimiçi sınavların büyük bir kısmı sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilememiştir. Takip eden günlerdeki sınavlarda ise az sayıda da olsa problem yaşayan öğrencilerimiz olmuştur. Buna göre; 23 Kasım 2020 Pazartesi günü yapılamayan sınavlar için tüm öğrencilere 3 Aralık 2020 Perşembe günü yapılacak telafi sınavlarında ek sınav hakkı verilecektir. Bu sınava katılabilmek için öğrencilerimizin dilekçe vermesine gerek yoktur. Diğer günlerde yapılan sınavlarda problem yaşayan öğrencilerimizin ise kayıtlı olduklar Bölüm veya Birimlere dilekçe ile mazeret başvurusu yapmaları gerekmektedir. Yapılacak başvurular öğretim elemanları tarafından sistemdeki hareketler incelendikten sonra uygun görülen öğrencilere 4 Aralık 2020 Cuma günü yapılacak telafi sınavlarında ek sınav hakkı verilecektir. 23 Kasım 2020 Pazartesi günü sistemsel problemler sebebiyle sınav olamayan öğrencilerin telafi sınavı konusunda, ilgili dersin öğretim elemanıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir.

09 Aralık 2020, Çarşamba / 591 defa okundu.

Tüm Duyurular