Hazırlık Sınıfları 2020-2021 Güz Dönemi “Yarıyıl Sonu Sınavı” Duyurusu

1. Sınav 05.02.2021 Cuma günü https://oys.dpu.edu.tr üzerinden uzaktan eğitim yöntemi ile yapılacaktır. Sınav saat 15.00’da başlayıp 17.00’da bitecektir. Sınav süresi 120 dk. dır. Sınav başlama saatinden en az on beş dakika önce sistemi açmanız tavsiye edilir. Sınav soruları çoktan seçmeli test şeklinde bütün dersleri kapsayan 50 sorudan oluşmaktadır. Bu sınavdan itibaren soruların Türkçesi verilmeyecektir, bütün sorular Arapça olacaktır.
  2. Öğrenci sınavda, 1. Kitaptan el-Mütevassıt 1 kitabının beşinci ünitesine kadar (المهن والأعمال) sorumlu tutulacaktır.
  3. Sınav esnasında merkezi elektrik kesintileri, sistemden kaynaklanan bağlantı sorunları yaşanması halinde, öğrenci bu tarz sorunları belgelendirmeli (elektrik kesinti belgesi, ekran görüntüsü vb.) ve sınavın hemen akabinde dilekçe ile veya elektronik ortamda mazeretli sınav başvurusu talebinde bulunmalıdır.
26 Ocak 2021, Salı / 592 defa okundu.

Tüm Duyurular