Öğrencilerimizin E-posta ve İnternet İşlemleri Hakkında

Yeni Eposta Adresi Oluşturma

Öğrencilerimiz yeni eposta adresi almak için obs.dpu.edu.tr/ adresinden Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş yapmaları ve Kullanıcı İşlemleri menüsünden Eposta İşlemleri linkine tıklayarak yeni eposta adresi oluşturmaları gerekmektedir.

Eposta Şifre Değiştirme

Mevcut eposta şifresinizi değiştirmek için bilgi.dpu.edu.tr adresiden Şifre Değiştir formunu eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.

Eposta Şifre Sıfırlama

Şifrenizi unuttuysanız sıfırlamak için bilgi.dpu.edu.tr adresinden Şifre Sıfırlama formunu eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Formda istenilen kimlik bilgilerinin kimliğinizde yazdığı şekilde yazmayı unutmayınız.

Kablosuz Ağ Ayarları

Kurumsal eposta adresiniz ile dpu-kurumsal veya eduroam ağına bağlanmak için eduroam.dpu.edu.tr adresinden cihazınıza uygun ayarları yaparak giriş sağlayabilirsiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe / 2371 defa okundu.