Dumlupınar Üniversitesi Senatosu Darbe Girişimini Kınadı

Kahraman Güvenlik Güçlerimizin içerisinde yuvalanmış, FETÖ/PDY olarak isimlendirilen bir grup hain azınlığın Ülkemiz demokrasisine, milli iradeye ve masum sivil halka yönelik alçakça darbe girişimini şiddetle kınıyoruz.

Aziz Milletimiz ve Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere, Meclisimize, Hükümetimize, kamu kurumlarından sivil toplum kuruluşlarına, medya organlarına kadar tüm toplumsal kesimlerin göstermiş olduğu milli irade sayesinde bu menfur girişim engellenmiş; milletimiz, demokrasi ve iradesine yönelen tehditler karşısında nasıl birlik olabildiğini bir kez daha göstermiştir.

Dumlupınar Üniversitesi Senatosu olarak, Devletimizin istiklal ve istikbali için hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

10 Ağustos 2016, Çarşamba / 1178 defa okundu.